Din lokale bygningssagkyndige mellem Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Købergennemgang

Med Factum2 Kirke Hyllinge er en købergennemgang et uvildigt, sikkert og fagligt tjek af din nye bolig. Ved en købergennemgang gennemgår vi sammen de bemærkninger, der er nævnt i tilstandsrapporten. Dette sikrer dig mod ubehagelige overraskelser efter dit køb.

​​

Som førstegangskøbere kan man let fare vild i tilstandsrapporter, ejerskifteforsikringer, energimærkning, sælger-ansvar og el-eftersyn. Der er mange udfordringer på boligmarkedet, som også de senere år er blevet reguleret af den nye lovgivning.

Kontakt Factum2 Kirke Hyllinge jeg er din uvildige sparringspartner inden boligkøbet.

Købergennemgangen er en god investering og skaber ro og tryghed ved køb af ny bolig.

Husk du kan altid kontakte den bygningssagkyndige der har udarbejdet tilstandsrapporten på din nye bolig. Han er/og skal være uvildig i spørgsmål vedr. din ejendom. Mange købere

ønsker dog en "second opinion", og her kan jeg gøre en forskel.​

Ønsker du en neutral og fagligt kvalificeret gennemgang af din ejendom, så kontakt Morten Juel. Jeg er din samarbejdspartner ved køb af ny ejendom.

En faglig købergennemgang af din nye bolig kan hjælpe dig til budgetplanlægningen ved købet af dit nye hjem.

Det giver dig tryghed.

En professionel gennemgang af boligen er din sikkerhed for, at handlen er i orden.

Bemærk at en beskikket bygningssagkyndig er helt uvildig af den enkelte sag og ikke har, eller må have nogen økonomisk/eller anden, interesse i den enkelte ejendom.​

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Kontaktinformation

Lyndbyparken 17, 4070 Kr. Hyllinge

Factum2- Kirke Hyllinge ApS v/Morten Juel, udfører tilstandsrapport, energimærke og købergennemgang til fair og konkurrencedygtige priser.

CVR: 41031425