Til køberen

JC Boligsyn ApS hjælper med en købergennemgang

Få køberrådgivning af din lokale bygningssagkyndige

bosat mellem Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Med bygningssagkyndige Morten Juel er en købergennemgang et uvildigt, sikkert og fagligt tjek af din nye bolig. Ved en købergennemgang gennemgår vi sammen de bemærkninger, der er nævnt i tilstandsrapporten og energimærket både ude og inde. Dermed får du en professionel og helt konkret vurdering af husets nuværende stand og kommende renoveringer, hvilket sikrer dig bedre mod ubehagelige overraskelser, før og efter dit køb!

Selvom du ikke er førstegangskøbere kan man let fare vild i tilstandsrapporter, ejerskifteforsikringer, energimærkning, sælger-ansvar og el-eftersyn. Der er mange udfordringer på boligmarkedet, som også de senere år er blevet reguleret af ny lovgivning.​

Kontakt JC Boligsyn ApS v/Morten Juel, jeg er din uvildige sparringspartner inden boligkøbet.

Købergennemgangen er en god investering og skaber ro og tryghed ved køb af ny bolig.

Husk du kan altid kontakte den bygningssagkyndige der har udarbejdet tilstandsrapporten på din nye bolig. Han er/og skal være uvildig i spørgsmål vedr. din ejendom. 

Mange købere ønsker dog en "second opinion", og her kan jeg gøre en forskel​, med køberrådgivning inden købet af din nye bolig.

Der er en stor tryghed i at få en uvildig fagmand til at omsætte rapporternes ordlyd til konkret information. Med min faglige rådgivning får du en konkret vurdering af ejendommens stand, så du som køber véd, hvad du går ind til med netop dit huskøb.​

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Min opgave som køberrådgiver er at give dig et overblik over husets sundhed og tilstand, og dermed også de udgifter, muligheder og eventuelle begrænsninger, der følger med huset. Der er stor økonomisk forskel på om badeværelset skal totalrenoveres, eller du kan nøjes med en udskiftning af afløbsskål og 5 revnede klinker.

Gennemgangen foregår på detaljeniveau med udgangspunkt i de rapporter der er på ejendommen, herefter giver jeg dig både en tids-og prisramme for de væsentlige renoveringer, du skal forvente følger med købet, og ikke mindst de mulige ændringer, du på sigt kunne tænke dig at lave på huset.

Kontakt din lokale energikonsulent & bygningssagkyndig Morten Juel​.

Ønsker du en neutral og fagligt kvalificeret gennemgang af din ejendom, så kontakt Morten Juel. Jeg er din samarbejdspartner ved køb af ny ejendom.

En professionel gennemgang af boligen er din sikkerhed for, at handlen er i orden.

Bemærk at en beskikket bygningssagkyndig er helt uvildig af den enkelte sag og ikke har, eller må have nogen økonomisk/eller anden, interesse i den enkelte ejendom.​​

En faglig og teknisk købergennemgang af din nye bolig kan hjælpe dig til budgetplanlægningen ved købet af dit nye hjem.

Det giver dig tryghed i dit køb af ejendom.

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374