Læs mere om købergennemgang

Køberrådgivning på Sjælland

Skal du købe ny bolig!​

Få en købergennemgang og køberrådgivning ved professionel byggesagkyndig.​

Købergennemgang

​Som køber kan det ofte være svært at forstå den udarbejdede tilstandsrapport. Jeg hjælper dig med at gennemgå ejendommen, så du undgår unødvendige overraskelser og får et bedre overblik inden købet af drømmehuset.

Ved en købergennemgang får du grundig byggeteknisk rådgivning og muligheden for at stille spørgsmål til de konkrete skader, der er nævnt i tilstandsrapporten.

Ved gennemgangen forklare og uddyber jeg de kritiske forhold i tilstandsrapporten, så du får den bedst mulige, tekniske baggrund for at træffe en beslutning om købet.​

Men købergennemgangen er også nyttigt, når du skal planlægge, hvor du skal starte med at vedligeholde dit nye hus, efter købet af din nye bolig.

Hvis du i forbindelse med køb eller salg tvivler på en given ejendoms stand, kan jeg derfor tilbyde assistance, hvor vi sammen gennemgår ejendommen og vurderer eventuelle skaders omfang og betydning af skaderne. Herudover kan jeg give dig et økonomisk overblik over hvad det koster at udbedre.​

Byggeteknisk rådgivning

Jeg kan også komme ud på andre tidspunkter, efter dit køb, hvor jeg kan se huset efter og giver dig vejledning og gode råd til, hvordan du afhjælper eventuelle skader, udfører forbedringer, ombygninger og meget mere.

Ved en købergennemgang får du altså som køber- og boligejer, et totalt overblik over ejendommens stand og et bedre indblik i din langsigtede økonomiske situation, og hvad der skal til for at vedligeholde eller udbedre konkrete skader på din bolig.​

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køberrådgivning

Min opgave som køberrådgiver er at give dig et overblik over husets sundhed og tilstand, og dermed også de udgifter, muligheder og eventuelle begrænsninger, der følger med huset. 

Der er stor økonomisk forskel på om badeværelset skal totalrenoveres, eller du kan nøjes med en udskiftning af afløbsskål og 5 revnede klinker.

Gennemgangen foregår med udgangspunkt i de rapporter der er på ejendommen, herefter giver jeg dig både en tids-og prisramme for de væsentlige renoveringer, du skal forvente følger med købet, og ikke mindst de mulige ændringer, du på sigt kunne tænke dig at lave på huset.

JC Boligsyn ApS v/Morten Juel har en målsætning om altid at udføre et grundigt og professionelt arbejde, og jeg sætter en ære i altid at have tilfredse kunder.​

Se hvad mine kunder siger: her

Når rådgivning omkring huskøb og hussalg bare skal være simpelt!

Jeg ser frem til også at kunne hjælpe dig!

​Rådgivning af beskikket bygningssagkyndig

Få besøg af Morten Juel der er bygningssagkyndig og fagekspert. Jeg har ekspertisen til at kaste det kritiske blik på drømmehuset.


Jeg kan hjælpe dig med at vurdere, om boligen er i en ordentlig stand og vil kunne matche dine boligbehov i mange år fremover.

  • Jeg gennemgår boligen sammen med jer
  • Gennemgang af sælgers tilstandsrapport
  • Specifikke spørgsmål til tilstandsrapport og energimærke besvares og forslag til udbedring og forbedring vurderes.
  • Forklaring til betydning af fremtidig forsikringsdækning evt. forsikringstilbud
  • Forslag og råd til en vedligeholdelsesplan og den løbende vedligeholdelse omtales under gennemgangen
  • Evt. skriftelig rapport med skøn for udbedring til skader og vedligeholdelse af boligen. Fejl og mangler samt forslag til udbedring beskrives.

Se de aktuelle priser for en købergennemgang i min prisliste.

For større bygninger/ejendomme samt ikke brofaste Øer, kontakt mig for et godt tilbud.

Jeg kører fra Lyndby i Lejre mellem Roskilde og Holbæk og kører på hele Sjælland.

JC Boligsyn ApS. Når køberrådgivning omkring hussalg bare skal være simpelt!​​

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374