Læs mere om ejerskifteforsikring

Ejerskifteforsikring

Ejerskifteforsikringen er en forsikring, der dækker eventuelle skader i boligen, som ikke står i tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, og som køber ikke kendte til på overtagelsestidspunktet.

Grundlag for tilbud på ejerskifteforsikring

Som sælger skal du give tilstandsrapport, el-eftersynsrapport og tilbuddet om en ejerskifteforsikring til køber, inden han afgiver sit tilbud på boligen, ellers bortfalder dit 10-årige ansvar for mangler ikke.

Hvis køber giver tilbud på boligen uden at have set tilstandsrapporten, skal du derfor afvise tilbuddet. Derefter skal du sende tilstandsrapport, og tilbud på en ejerskifteforsikring til køber, og derefter bede ham om at fremsende nyt tilbud på boligen.​

Det er køber, som tegner forsikringen, og det er i købers klare interesse at få den tegnet, for ellers kan han ikke gøre krav gældende, hvis han senere hen opdager skjulte fejl og mangler.

Hvad koster en ejerskifteforsikring?

Priserne afhænger af en ejendoms alder,størrelse og pris, og varierer fra selskab til selskab. Køber behøver ikke acceptere forsikringstilbudet, som sælger har fremlagt, men kan frit indhente andre tilbud og vælge et andet forsikringsselskab.

Vær opmærksomhed på at sælger kun er forpligtet til at betale det beløb, der svarer til halvdelen af præmien på det forsikringstilbud, som sælger selv har indhentet.​

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dette gælder uanset, om køber vælger et dyrere eller billigere tilbud. Det kan derfor godt betale sig at kontakte flere forsikringsselskaber, for at få et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Spørg forsikringsselskabet om priser og vilkår. Du kan læse mere om ejerskifte forsikringen på Forsikringsguidens hjemmeside.​

De fleste forsikringsselskaber tilbyder en ejerskifteforsikring, men mange selskaber er nu begyndt at have det krav at du i forvejen er kunde hos dem, det kan derfor være svært at få et tilbud på en ejerskifte forsikring.

JC Boligsyn ApS kan være behjælpelig med gratis at indhente et tilbud på ejerskifteforsikring for dig.

JC Boligsyn ApS kan tilbyde dig at indhente et tilbud på den samlede pakke: de nødvendige rapporter, samt tilbud på en ejerskifteforsikring ved dit salg.​​​

Vi tager dog forbehold for at ved enkelte typer af ejendomme kan ejerskiftforsikringen afvise at give et tilbud på en forsikring.

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374