Læs mere om huseftersyn

Huseftersyn eller Førsyn

Med JC Boligsyn ApS får du en grundig og professionelt huseftersyn, inden salget af din bolig jeg kalder det et såkaldt førsyn. 

Et førsyn giver dig værdifuld viden, inden salget, når du skal sælge din bolig.

Huseftersyn - vedligehold din bolig

Et huseftersyn kan bruges som rådgivning til dig som husejer om vedligeholdelses tilstandens af din ejendom.

Rapporten kan give dig et overblik over din ejendoms sundhedstilstand, og give dig en ide om hvilke forhold du skal være opmærksom på at får ordnet i nær fremtid.

Det kan eksempelvis være revner eller afskallinger i tagbelægningen. 

Jeg vurderer, hvor omfattende forholdende er: skal hele taget skiftes eller kan det klares med en reparation. Det samme gør sig gældende ved fugt i yder eller indervægge.​​

Ved større ejendommen er det ofte en god ide at få udarbejdet en drift og vedligeholdelses plan. Jeg har god erfaring med at udarbejde denne type af rapporter. En vedligeholdelses plan kan hjælpe dig som ejendoms administrator med at få et overblik og tilstanden på dine bygninger, og få lavet en eftersynsplan så du undgår store overraskelser i dit budget. 

Jeg kan også hjælpe også ved tvister ved byggeprojekter. Dårligt udført håndværk, forkert fald på gulv i badeværelser, fejl på tagkonstruktionen, dårlig udførte inddækninger, undertag osv.

Har du problemer med skimmel læs mere her


Førsyn

Et førsyn består i, at jeg besigtiger din ejendom ind- og udvendigt og noterer eventuelle skader, fejl og mangler, inden der udarbejdes en tilstndsrapport.

Ved et førsyn sker gennemgangen på stedet, hvorefter der gives en mundtlig redegørelse for de fejl der er fundet på ejendommen, du får herefter rapporten på skrift så du får mulighed for at udbedre eventuelle fejl du måtte ønske inden tilstandsrapporten udarbejdes.

Hvis du går i overvejelser om at sælge dit hus, kan det være en god ide at få foretaget et førsyn, i god tid inden der skal laves tilstandsrapport, et førsyn.

Ved udarbejdelse af tilstandsrapport gælder nemlig den regel, at den bygningssagkyndige ikke må rådgive om, hvordan eventuelle skader udbedres. Det må den bygningssagkyndige gerne ved et almindeligt huseftersyn ̶ og så kan du i tide sørge for udbedring, inden du tilkalder JC Boligsyn ApS for at udfærdige tilstandsrapporten.​

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Salg af ejendom

Jeg anbefaler et førsyn ved ethvert salg og køb af en ejendom, idet det kan danne grundlag for tilstandsrapporten.

Men det kan også være nyttigt på andre tidspunkter, når du vil planlægge vedligehold af dit hus og forebygge alvorlige problemer. Du får her alle de gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder og sikrer din ejendom.

Jeg anbefaler, at førsynet eller en tilstandsrapport bestilles, inden du sætter din ejendom til salg.​​​​

JC Boligsyn ApS tilbyder at udarbejde energimærke samtidig med et førsyn af ejendommen, dette er en fordel hvis du gerne vil have et overblik over de ting der skal udbedres før du får udarbejdet tilstandsrapporten.

Hvis du får udført energimærket samtidig med dit førsyn får du det selvfølgelig til en fordelagtig pris, ring og hør nærmere.

Når rådgivning omkring bolig til dig som husejer bare skal være simpel!

Jeg ser frem til også at høre fra dig.​

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374