Læs mere om huseftersyn

Huseftersyn

Med JC Boligsyn ApS får du et kompetent og professionelt huseftersyn. Det giver dig værdifuld viden, når du skal sælge din bolig.

Hvad er et huseftersyn

Et huseftersyn består i, at jeg besigtiger dit hus ind- og udvendigt og noterer eventuelle skader, fejl og mangler.

Ved et førsyn sker gennemgangen på stedet, hvorefter der gives en skriftlig og mundtlig redegørelse for de fejl der er fundet på ejendommen.

Du har således mulighed for i tide at få udført forbedring på din ejendom inden udarbejdelsen af tilstandsrapporten.

Hvis du går i overvejelser om at sælge dit hus, kan det på denne måde være en god ide at få foretaget et huseftersyn, i god tid inden der skal laves tilstandsrapport - et førsyn.​

Ved førsynet får du det fulde billede over hvilken anmærkninger der vil komme til tilstandsrapporten, og du vil herved kunne få muligheden for at lave mindre eller stører forbedringer inden ejendommens sættes til salg, og inden den endelige tilstandsrapport udarbejdes.

Ved udarbejdelse af tilstandsrapport gælder nemlig den regel, at den bygningssagkyndige ikke må rådgive om, hvordan eventuelle skader udbedres. Det må den bygningssagkyndige gerne ved et almindeligt huseftersyn, og så kan du i tide sørge for udbedring, inden du tilkalder JC Boligsyn ApS for at udfærdige tilstandsrapporten.

Byggetekniskrapport

Jeg udfører også byggetekniske rapporter på ejendomme hvor der ikke kan udarbejdes en tilstandsrapport.

Med en byggetekniskrapport bliver ejendommen på samme måde gennemgået med et huseftersyn.

En byggeteknisk rapport kan f.eks. blive udarbejdet på landejendomme med landbrugspligt, større haller, erhverv og garage anlæg.

Ved salg af denne type er de ikke omfattet huseftersynsordningen og der kan ikke tegnes en ejerskifte forsikring.

Som sælger eller som køber har du dog fortsat oftest et behov for at kende til boligens tilstand inden salget eller købet så du ikke løber ind i krav fra køber efterfølgende eller som køber for uventet økonomiske udfordringer.

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af byggetekniske rapporter og vedligeholdes planer blandt andet på erhvervsejendomme.​

Er du uddannet bygningskonstruktør, bygningssagkyndige eller lignende kan det derfor være dig vi står og mangler til freelance eller projektansættelse.

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et huseftersyn bør til ved ethvert salg og køb af en ejendom, idet det danner grundlag for tilstandsrapporten.

Men det kan også være nyttigt på andre tidspunkter, når du vil planlægge vedligehold af dit hus og forebygge alvorlige problemer. Du får her alle de gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder og sikrer din ejendom.

Jeg anbefaler, at førsynet eller en tilstandsrapport bestilles,inden du sætter din ejendom til salg.​​

JC Boligsyn ApS tilbyder at udarbejde energimærke samtidig med et førsyn af ejendommen, dette er en fordel hvis du gerne vil have et overblik over de ting der skal udbedres før du får udarbejdet tilstandsrapporten.

Hvis du får udført energimærket samtidig med dit førsyn eller en byggetaknisk rapport så får du det selvfølgelig til en fordelagtig pris.

Ring og hør nærmere.​​

tag undtaget pga sne i tilstandsrapporten

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374