Læs mere om mig her​

Om Juels Consult Holding ApS

Juels Consult Holding ApS er moderselskab og ejer af J.C Boligsyn ApS, der udarbejder tilstandsrapporter og energimærker, og JC-Estmate ApS der udfører syn -og skøn, blandt andet i samarbejde med voldgiftsnævnet og teknologisk institut.

Morten Juel er certificeret energikonsulent og bygningssagkyndig.

JC Boligsyn ApS v/Morten Juel tilbyder professionelle ydelser inden for tilstandsrapport, energimærke og købergennemgang til private kunder på hele Sjælland og de omkringliggende øer til konkurrencedygtige priser. 

Som bygningssagkyndig med mere end 30 års erfaring inden for håndværk og byggeri, kan Morten Juel give byggeteknisk rådgivning i forbindelse med køb af ny ejendom og udarbejde lovpligtige energimærker og tilstandsrapporter.

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af byggetekniske rapporter og vedligeholdes planer blandt andet på erhvervsejendomme.

Der er en stigende efterspørgsels fra især offentlige og halvoffentlige virksomheder på denne typer af opgaver. Er du uddannet bygningskonstruktør, bygningssagkyndige eller lignende kan det derfor være dig vi står og mangler til freelance eller projektansættelse.

En købergennemgang med JC Boligsyn ApS er et uvildigt, sikkert og fagligt tjek af din nye ejendom. Sammen med dig gennemgår jeg de bemærkninger der er nævnt i tilstandsrapporten, så du kan træffe en beslutning om køb af netop den ejendom du har udset dig, allerede ved det første møde og undgå ubehagelige overraskelser efter købet.

Morten Juel er beskikket bygningssagkyndig godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. 

Morten har en baggrund som tømrer, bygningskonstruktør og som taksator uddannet ved forsikringsakademiet.

Ud over tilstandsrapporter og købergennemgang udfører JC Boligsyn ApS også energimærker, huseftersyn, byggerådgivning, syn- og skøn og m.m.

JC Boligsyn ApS holder til i Lyndby i bunden af Hornsherred i Lejre kommune mellem Roskilde og Holbæk. Morten Juel kører på hele Sjælland og de omkringliggende øer.

Hos JC Boligsyn ApS kan du forvente professionel rådgivning og enkelhed i hele processen med tilstandsrapporter, energimærker og købergennemgang.

Store energimærker

Grundet tidligere samarbejdspartner er stopper i markedet søger jeg lige nu en energikonsulent der kan udarbejde store energimærker, erhvervsejendomme m.v. når mine kunder lejlighedsvis forespørger denne type af ydelser.

Brænder du for at udarbejde vedligeholdes planer kan jeg også bruge hjælp til dette.

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af byggetekniske rapporter og vedligeholdes planer blandt andet på erhvervsejendomme.

Der er en stigende efterspørgsels fra især offentlige og halvoffentlige virksomheder på denne typer af opgaver. Er du uddannet bygningskonstruktør, bygningssagkyndige eller lignende kan det derfor være dig vi står og mangler til freelance eller projektansættelse.

Tilstandsrapport og Energimærke

JC Boligsyn ApS udarbejder tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersynsrapporter til privat kunder overalt på hele Sjælland og de omkringliggende øer.

Køberrådgivning

Har du brug for en købergennemgang står jeg også klar med byggeteknisk rådgivning i forbindelse med køb af ny ejendom.

​​

JC Boligsyn ApS, udfører tilstandsrapport, energimærke og købergennemgang til fair og konkurrencedygtige priser.

Bygningssagkyndig eller Byggesagkyndig

Den korrekt betegnelse er bygningssagkyndig. Hverken byggesagkyndig eller bygningssagkyndig er en beskyttet titel så alle, også din onkel fra Jylland kan kalde sig byggesagkyndig.

Byggesagkyndig er normalt betragtet ved en rådgiver, ingeniør, konstruktør eller arkitekt der har et indgående kendskab til byggeri. 

Beskikket bygningssagkyndig er dog en helt anden sag ;-), for at blive beskikket bygningssagkyndig skal man godkendes hos Sikkerhedsstyrelsen og gencertificeres hver 3 år. 

Morten Juel er selvfølgelig både byggesagkyndig og beskikket bygningssagkyndig godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. 

Jeg har en baggrund og uddannelse som bl.a. tømrer, bygningskonstruktør og taksator uddannet ved forsikrings akademiet.

Jeg er lovformeligt forsikret med erhvervs ansvarsforsikring. I HDI Global Specialty SE, Langebrogade 3F, DK-1411 Kbh K.

Du har selvfølgelig den samme garanti for et godt arbejde bestilt direkte hos JC Boligsyn ApS som ved bestilling gennem din ejendomsmægler.

Din garanti er blandt andet sikret gennem huseftersynsordningen, og kontrolleret af både Energi-og Sikkerhedsstyrelsen. Find også JC Boligsyn ApS på boligejer.dk

iso9001-logo_2

Energistyrelsens kontakt oplysninger: www.ens.dk, mail: ens@ens.dk.

Telefon 3392 6700

Bestil dine rapporter her

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerner

​En rigtig grundig og kompetent vejledning, fandt ting som ikke stod i tilstand rapporten, så var helt klart pengene værd. 

Kan varmt anbefale JC Boligsyn ApS

Lev Positiv​

stjerner

Tak for hjælpen!


Grundig, nærværende og meget kompetent rådgivning; det er meget tydeligt, at Morten Juel har styr på sine ting og kender sit fag gennem mange år. 

Som køber og nu ny husejer gør det en kæmpe forskel at have en stærk fagkompetence på mit hold. Han prøver netop ikke sælge mig noget, men forklarer mig om reglerne, de byggetekniske fordele / ulemper og forelægger mig valgmulighederne, så jeg med ham i “ringhjørnet” kan træffe kvalificerede beslutninger. Det giver tryghed og ro, og derfor vil jeg også fremover bruge ham som rådgiver ved små som store byggeprojekter og eventuelle forsikringssager.

Maj Johannesson

stjerner

Meget kompetent og behagelig 2. oppinion ifm. huskøb.


Der blev fundet væsentlige fejl i den gældende tilstandsrapport for huset, så havde været rigtig dyrt ikke at have haft JC Boligsyn med ude inden huskøbet.


Kan kun give JC Boligsyn vores bedste anbefalinger :)

Thomas Schønfeldt

stjerner

Grundig og kompetent gennemgang - hurtig levering af rapporten.

Lars Bo Christensen

En professionel gennemgang af boligen giver dig sikkerhed.

I forbindelse med køb/salg af fast ejendom er der en række rapporter og forsikringsforhold, som skal være på plads. JC Boligsyn ApS​ sørger i denne forbindelse for udarbejdelse af din tilstandsrapport, el-eftersynsrapport og dit energimærke.

Når du kontakter JC Boligsyn ApS direkte undgår du ekstra gebyrer der bliver pålagt bestillingsportalerne ved din ejendomsmægler og de tilknyttede ejerskifteselskaber.

Brug derfor kontaktformularen til højre øverst på siden for direkte bestilling af din tilstandsrapport eller energimærke, det betaler sig.

​Morten Juel er din konsulent og direkte kontakt gennem hele forløbet. J.C Boligsyn ApS sørger for dit eleftersyn.

Vores professionelle gennemgang af din bolig er din sikkerhed for at handlen er i orden.

Vores garanti for en professionel gennemgang af din bolig er sikret gennem huseftersynsordningen og kontrolleret af både energi-og erhvervsstyrelsen.

JC Boligsyn ApS er således din sikkerhed for en uvildig og gennemsigtig tilstandsrapport.

Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser og giver dig tryghed.

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374