Læs mere om el-eftersyn

El-eftersyn

El-eftersyn har i flere år nu været en del af huseftersynsordningen. 

Derfor skal der foretages et el-eftersyn sammen med tilstandsrapporten, når du sælger din ejendom med ejerskifteforsikring.

El-eftersynet er en del af huseftersynsordningen.

Med udvidelsen af huseftersynsordningen med el-eftersynet har det givet sælger mulighed for at fraskrive sig sit sælgeransvar, også for ulovlige elinstallationer, når boligen handles.

Du bør sikre dig, at el-eftersynet udføres af fagligt kompetente personer med indgående viden om elektriske installationer.

Ved salg af din ejendom sørger jeg også for at du får dit el-eftersyn i samarbejde med lokalt forankret autoriserede elektriker.

Ved samlet bestilling vil det oftest være muligt at elektriker og sagkyndig besigtiger i det samme tidsrum.​

El-eftersynsrapporten er gyldig 1 år efter udarbejdelsen. Er ejendommen ikke solgt inden for 1 år, skal el-eftersynsrapporten fornys. Ved fornyelsen skal der foretages et nyt el-eftersyn.​

Du kan på siden: hvad betyder K'erne se hvad der kan blive omtalt i din el-eftersynsrapport.​

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderingssystemet

......... for el eftersynet er lige som for tilstandsrapporten delt op med farver. hvor gult lyn indikere risiko for stød, rød flamme indikere risiko for brand Cirkel med streg over indikere at inflationerne er ulovlige og et spørgsmålstegn at forholdet skal undersøges nærmere. 

læs mere her

El-tjek eller el-eftersyn!?

El-eftersyn bliver af mange forvekslet med et el-tjek. Der er fagligt stor forskel på de to betegnelser.​

​Et El-tjek er ikke defineret af regler, men ofte bliver det dog udført efter samme skabelon som el-eftersynet.

Men der er ingen fast procedure for dette.

Du kan ikke bruge et el-tjek som bagrund for huseftersynsordningen da det ikke er underlagt denne lovgivning, sikkerhed og kontrol, og et El-tjek kan derfor ikke bruges i forbindelse med salg af din bolig.

Du bør derfor sikrer dig at når du forespørger på pris på el-eftersyns rapport at gennemgangen er gyldig i forbindelse med salg af din ejendom.

De tilbud du får, på el-eftersyn, gennem JC Boligsyn ApS, er selvfølgelig godkendt gennem huseftersyns ordningen, og kan danne bagrund for dit tilbud på en ejerskifteforsikring.

Som boligejer kan det også være en rigtig god ide at få lavet et eltjek selvom du ikke skal sælge din bolig. Ved el-tjekket får du gennemgået de værste fejl og mangler og få gode råd til hvordan du lever op til gældende lovgivning og hvis der er problemer der kan forsage brand i de elektriske installationer vil du også blive gjort opmærksom på dette.​​

Igen er anbefalingen at bruge en elektriker der har kendskab til huseftersynsordningen, da han på denne måde kan guide der til hvad der skal udbedres for at undgå bemærkningerne den dag der skal laves en el-eftersynsrapport.

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374