Juels Consult Holding ApS

v/Morten Juel​

Ejerskifteforsikring

Ejerskifteforsikringen er en forsikring, der dækker eventuelle skader i boligen, som ikke står i tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, og som køber ikke kendte til på overtagelsestidspunktet.

Som sælger skal du give tilstandsrapport, el-eftersynsrapport og tilbuddet om en ejerskifteforsikring til køber, inden han afgiver sit tilbud på boligen, ellers bortfalder dit 10-årige ansvar for mangler ikke.

Hvis køber giver tilbud på boligen uden at have set tilstandsrapporten, skal du derfor afvise tilbuddet. Derefter skal du sende tilstandsrapport, og tilbud på en ejerskifteforsikring til køber, og derefter bede ham om at fremsende nyt tilbud på boligen.

Det er køber, som tegner forsikringen, og det er i købers klare interesse at få den tegnet, for ellers kan han ikke gøre krav gældende, hvis han senere hen opdager skjulte fejl og mangler.

Hvad koster en ejerskifteforsikring?

Priserne afhænger af en ejendoms alder,størrelse og pris, og varierer fra selskab til selskab. Køber behøver ikke acceptere forsikringstilbudet, som sælger har fremlagt, men kan frit indhente andre tilbud og vælge et andet forsikringsselskab.

Vær opmærksomhed på at sælger kun er forpligtet til at betale det beløb, der svarer til halvdelen af præmien på det forsikringstilbud, som sælger selv har indhentet.

Dette gælder uanset, om køber vælger et dyrere eller billigere tilbud. Det kan derfor godt betale sig at kontakte flere forsikringsselskaber, for at få et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Spørg forsikringsselskabet om priser og vilkår. Du kan læse mere om ejerskifte forsikringen på Forsikringsoplysningens hjemmeside.

De fleste forsikringsselskaber tilbyder en ejerskifteforsikring.

Juels Consult kan også være behjælpelig med gratis at indhente et tilbud på ejerskifteforsikring for dig.

Juels Consult kan således tilbyde dig at indhente tilbud på den samlede pakke, de nødvendige rapporter, samt tilbud på en ejerskifteforsikring ved et salg.​​

BESTIL DINE RAPPORTER HER!

BESTIL

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:

Info

factum2- kirke hyllinge Aps v/Morten Juel, udfører tilstandsrapport, energimærke og købergennemgang til fair og konkurrencedygtige priser.

CVR: 20653043

Kontakt

Lyndbyparken 17, 4070 Kr. Hyllinge