Førsyn eller Huseftersyn

Med factum 2 kirke hyllinge får du et kompetent og professionelt huseftersyn, et såkaldt førsyn. Det giver dig værdifuld viden, når du skal sælge din bolig.

Vi anbefaler et førsyn inden udarbejdelsen af din tilstandsrapport. Ved et førsyn har du ca. 2 måneder til at udbedre fejl og mangler inden vi kommer ud igen og indberetter den endelig tilstandsrapport.

Et huseftersyn består i, at jeg besigtiger dit hus ind- og udvendigt og noterer eventuelle skader, fejl og mangler.

Ved et førsyn sker gennemgangen på stedet, hvorefter der gives en skriftlig eller mundtlig redegørelse.

Hvis du går i overvejelser om at sælge dit hus, kan det være en god ide at få foretaget et huseftersyn, i god tid inden der skal laves en tilstandsrapport ̶ et førsyn.

Ved udarbejdelse af tilstandsrapport gælder nemlig den regel, at den bygningssagkyndige ikke må rådgive om, hvordan eventuelle skader udbedres. Det må den bygningssagkyndige gerne ved et almindeligt huseftersyn ̶ og så kan du i tide sørge for udbedring, inden du tilkalder Juels Consult for at udfærdige tilstandsrapporten.

Et huseftersyn bør til ved ethvert salg og køb af en ejendom, idet det danner grundlag for tilstandsrapporten.

Men det kan også være nyttigt på andre tidspunkter, når du vil planlægge vedligehold af dit hus og forebygge alvorlige problemer. Du får her alle de gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder og sikrer din ejendom.

Jeg anbefaler, at førsynet eller en tilstandsrapport bestilles, inden du sætter din ejendom til salg.​

factum2 tilbyder at udarbejde energimærke samtidig med et førsyn af ejendommen, dette er en fordel hvis du gerne vil have et overblik over de ting der skal udbedres før du får udarbejdet tilstandsrapporten.

Hvis du får udført energimærket samtidig med dit førsyn får du det selvfølgelig til en fordelagtig pris, ring og hør nærmere.

Et huseftersyn kan også bruges hvis du ønsker at få et overblik over fejl og mangler på din ejendom, her kan vi give dig gode råd til vedligeholdelse af din bolig.

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Kontaktinformation

Lyndbyparken 17, 4070 Kr. Hyllinge

Factum2- Kirke Hyllinge ApS v/Morten Juel, udfører tilstandsrapport, energimærke og købergennemgang til fair og konkurrencedygtige priser.

CVR: 41031425