Læs mere om førsyn eller huseftersyn

Førsyn eller Huseftersyn

Med JC Boligsyn ApS får du et kompetent og professionelt huseftersyn, et såkaldt førsyn. Det giver dig værdifuld viden, når du skal sælge din bolig.

Førsyn før den endelig tilstandsrapport

​Vi anbefaler et førsyn inden udarbejdelsen af din tilstandsrapport. 

Ved et førsyn har du op til 2 måneder til at udbedre fejl og mangler inden vi kommer ud igen og indberetter den endelig tilstandsrapport.

Et huseftersyn består i, at jeg besigtiger dit hus ind- og udvendigt og noterer eventuelle skader, fejl og mangler.

Ved et førsyn sker gennemgangen på stedet, hvorefter der gives en skriftlig og mundtlig redegørelse for de fejl der er fundet på ejendommen.

Hvis du går i overvejelser om at sælge dit hus, kan det være en god ide at få foretaget et huseftersyn, i god tid inden der skal laves en tilstandsrapport - et førsyn.​

Når vi udarbejder tilstandsrapporten, ved huseftersynet, gælder nemlig den regel, at den bygningssagkyndige ikke må rådgive om, hvordan eventuelle skader udbedres. Det må den bygningssagkyndige gerne ved et almindeligt huseftersyn, herved kan du som sælger få gode råd, og så kan du som sælger, i tide sørge for udbedring af eventuelle skader, inden du tilkalder JC Boligsyn for at udfærdige tilstandsrapporten.

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Boligejer almindelig vedligeholdelse af din bolig

Er du boligejer, villaejer eller ejer du et lille rækkehus eller et sommerhus skal ejendommen vedligeholdes.

Ofte er der forhold som en boligejer kan være i tvivl om eller ønske at få råd og vejledning om.

Hvordan er tilstanden på boligen eller hvornår skal jeg udskifte tag eller vinder. min bolig

Jeg kan hjælpe med at udarbejde en rapport der giver dig et overblik over ejendommen og give dig gode råd til hvad du skal have udskiftet her og nu eller hvad der kan vente lidt.

Førsyn før endelig rapport

Jeg anbefaler du bestiller et førsyn ved ethvert salg af en ejendom, idet det danner grundlag for tilstandsrapporten.

Jeg anbefaler, at førsynet eller en tilstandsrapport bestilles, inden du sætter din ejendom til salg.​​ Så er du allerede godt forberedt til det første møde med din ejendomsmægler eller hvis du selv skal stå for salget af din bolig.

Men et almindelig huseftersyn kan også være nyttigt på andre tidspunkter, f.eks.. når du vil planlægge almindelige vedligehold af dit hus og forebygge alvorlige problemer. Ved et huseftersyn får du her alle de gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder og sikrer din ejendom mange år frem i tiden

JC Boligsyn ApS tilbyder at udarbejde energimærke samtidig med et førsyn af ejendommen, dette er en fordel hvis du gerne vil have et overblik over de ting der skal udbedres før du får udarbejdet tilstandsrapporten.

Hvis du får udført energimærket samtidig med dit førsyn får du det selvfølgelig til en fordelagtig pris, ring og hør nærmere eller se mere på siden priser.

Et huseftersyn kan også bruges hvis du ønsker at få et overblik over fejl og mangler på din ejendom, her kan vi give dig gode råd til vedligeholdelse af din bolig.​

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374