Vi er en god investering

Til sælger

I forbindelse med salg af din ejendom er der en række af dokumenter du skal have styr på herunder el-rapport, energimærke og tilstandsrapport.

Jeg udarbejder dit energimærke og din tilstandsrapport eller en byggetekniskrapport

Energimærke og tilstandsrapport

Gennemgangen af din ejendom er din sikkerhed for, at handlen er i orden, så både du og køber får en god oplevelse. Med min professionelle tilgang til opgaven sikrer jeg dig en vellykket og gennemskuelig bolighandel.

Jeg er bygningssagkyndig og certificeret energikonsulent,

En tilstandsrapport er den faglige gennemgang af dit hus, som sikre, at du som sælger er fritaget for dit 10-årige sælgeransvar.

Der skal laves en tilstandsrapport på sommerhus, andelsbolig, villa eller parcelhus, der skal også udarbejdes en tilstandsrapport ved salg af ideel anpart. Uanset hvilken typebolig du skal sælge kan jeg hjælpe dig med tilstandsrapporten på hele Sjælland.

Ved salg af ejerlejlighed kan der også udarbejdes en tilstandsrapport. 

I de fleste tilfælde vil din ejendomsmægler dog fraråde dig dette.

Årsagen til dette er at der ved salg af ejerlejlighed skal udarbejdes 2 tilstandsrapporter. en for din lejlighed og en for hele ejendommen og alle fælles bygninger. 

I de fleste tilfælde bliver dette meget omfattende, og dyrt og udføres derfor oftest ikke i praksis. Du skal dog være opmærksom på at du uden tilstandsrapport og el-eftersynsrapport fortsat har et 10 årigt sælgeransvar ved salget af din lejlighed.

Energimærker

Ved salg af sommerhus eller din ejerlejlighed skal der ikke udarbejdes et energimærke. Ved salg af ejerlejlighed skal ejendommen dog have et gyldigt energimærke, udarbejdet af en energikonsulent, der dækker hele ejendommen.

Uanset om du sælger et parcelhus, villa eller en andelsbolig, eller du er i en andelsbolig forening der mangler et energimærke kan jeg hjælpe med at beregne og udarbejde et nyt energimærke til dig.

Byggetekniske rapporter

Ved salg af landbrugsejendomme kan der ikke og skal der ikke udarbejdes en tilstandsrapport. 

Skal du sælge en landejendom kan jeg udarbejde en byggetekniskrapport der kan bruges ved salget.

En byggeteknisk rapport friholder dig ikke for at have et sælgeransvar ved salget, men har du en rapport der fremviser de fejl og mangler der er på din ejendom inden salget, vil køber ikke kunne på råbe sig erstatning efter købet og det er derfor en god investering for dig som sælger. Den byggetekniske rapport er også særdels anvendelig for køber der på denne måde har fået en godt teknisk beskrivelse af den ejendom de står og ønsker at købe.

JC Boligsyn ApS v/Morten Juel har et mangeårigt kendskab til branchen, og er uddannet bygningskonstruktør og energikonsulent.

Det sikrer dig faglighed, overblik og tryghed. Derfor er JC Boligsyn ApS er en god investering og det sikre valg for dig som sælger, når der skal udarbejdes en tilstandsrapport eller et energimærke ved salg af boligen.

Med JC Boligsyn ApS vil du have den samme konsulent tilknyttet under hele forløbet. Det er din garanti for en kort ekspeditionstid hvor tryghed, faglighed og gennemsigtighed er nøglebegreber.​​

​JC Boligsyn ApS. Når rådgivning omkring huskøb og hussalg bare skal være simpelt

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygningssagkyndig og energikonsulent

Ved udarbejdelse af din tilstandsrapport og energimærke er en professionel gennemgang af boligen din sikkerhed for, at handlen er i orden.

Bemærk at en beskikket bygningssagkyndig er helt uvildig af den enkelte sag og ikke har, eller må have nogen økonomisk/eller anden, interesse i den enkelte ejendom.

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374