Vi er en god investering

Til sælger

I forbindelse med salg af din ejendom er der en række af dokumenter du skal have styr på herunder el-rapport, energimærke og tilstandsrapport.

Jeg udarbejder dit energimærke og din tilstandsrapport og sammen med servicerede samarbejdspartner kan du bestille din el-eftersynsrapport og fået tilbud på en ejerskifteforsikring direkte gennem JC Boligsyn.

Energimærke og tilstandsrapport

Gennemgangen af din ejendom er din sikkerhed for, at handlen er i orden, så både du og køber får en god oplevelse. Med sin professionelle tilgang sikrer Morten Juel dig en vellykket og gennemskuelig bolighandel.

En tilstandsrapport er den faglige gennemgang af dit hus, som sikre, at sælger er fritaget for sit 10-årige sælgeransvar.

JC Boligsyn ApS har et mangeårigt kendskab til branchen det sikrer dig faglighed, overblik og tryghed. Derfor er JC Boligsyn ApS er en god investering og det sikre valg for sælger, når der skal udarbejdes en tilstandsrapport eller et energimærke ved salg af boligen.

Med JC Boligsyn ApS vil du have den samme konsulent tilknyttet under hele forløbet. Det er din garanti for en kort ekspeditionstid hvor tryghed, faglighed og gennemsigtighed er nøglebegreber.​​

Ved udarbejdelse af din tilstandsrapport og energimærke er en professionel gennemgang af boligen din sikkerhed for, at handlen er i orden.

Bemærk at en beskikket bygningssagkyndig er helt uvildig af den enkelte sag og ikke har, eller må have nogen økonomisk/eller anden, interesse i den enkelte ejendom.

Bestil dine rapporter her​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JC Boligsyn ApS. Når rådgivning omkring huskøb og hussalg bare skal være simpelt!

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374