Find kontaktiformationer her​

Kontakt bygningssagkyndige Morten Juel

JC Boligsyn ApS ​​

Lyndbyparken 17,

4070 Kr. Hyllinge

Find på Google Maps

Telefon: 30 74 53 71

E-mail: mju@jc-estimate.dk​

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS, CVR: 43338374

JC Boligsyn ApS ​​v/Morten Juel

Morten Juel er din bygningssagkyndige og energikonsulent, og din direkte kontakt gennem hele dit forløb, hvad end det handler om køb, salg eller rådgivning om boligen.

En professionel gennemgang af din bolig er din sikkerhed for at handlen er i orden.​

Jeg samarbejder med flere professionelle partnere blandt andet:

Arkitekt Niels Møller ApS - Telefon: 21609017 - www.nielsmoller.dk

Ryslinge El - Telefon: 62671099 - www. larstjørnelund.dk

Torben Holck - Telefon: 30249445 - www.tholck-byggeraadgivning.dk

Store energimærker

Grundet tidligere samarbejdspartner er stopper i markedet søger jeg lige nu en energikonsulent der kan udarbejde store energimærker, erhvervsejendomme m.v. når mine kunder lejlighedsvis forespørger denne type af ydelser. 

Brænder du for at udarbejde vedligeholdes planer kan jeg også bruge hjælp til dette.

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af byggetekniske rapporter og vedligeholdes planer blandt andet på erhvervsejendomme.

Der er en stigende efterspørgsels fra især offentlige og halvoffentlige virksomheder på denne typer af opgaver. Er du uddannet bygningskonstruktør, bygningssagkyndige eller lignende kan det derfor være dig vi står og mangler til freelance eller projektansættelse.​

KONTAKT MIG I DAG

Udfyld venligst formularen her på siden, for at sende en besked. Jeg kan kontaktes alle ugens 7 dage, og svarer indenfor 24 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JC-Estimate ApS

.. Hvad er det?​

I JC-Estimate ApS, er jeg tilknyttet, voldgiftsnævnet, teknologisk institut, småsagsprocessen ved Domstolestyrelsen og Byggeriets ankenævn som syn og skønsmand​.

JC Estimate ApS henvender sig således til professionelle aktører der ønsker samarbejde med uvildige rådgiver, bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører, der har lang, grundig og faglig erfaring med byggeri og tvister i Danmark.

De ovennævnte instanser kan udpege mig i tvister om byggeri, mangelaflevering og m.m. jeg har siden 2014 ageret som syn- og skønsmand og gør det således fortsat. 

Min erfaring fra ovennævnte giver mig en stor styrke hvis du, som privat boligejer har brug for rådgivning om et byggeri du har fået udført. jeg kender reglerne, tolerancekravene og har et bredt kendskab til alment teknisk fælles ejer, som din håndværker burde og skal have kendskab til når han påtager sig en byggeopgave for dig som privat forbruger.

Gennem JC Boligsyn ApS tilbyder jeg hjælp til dig som privat forbruger, så har du brug for hjælp af en byggerådgiver, har jeg derfor den nødvendige erfaring til at give dig den nødvendige byggeteknisk rådgivning og hvis der er behov for det hjælpe dig videre til en relevant klage instans.

Tilstandsrapport, energimærke, byggeteknisk rådgivning, syn- og skøn og meget mere

Når du vælger JC Boligsyn ApS eller JC Estimate ApS, vil du have et samarbejde med en professionel bygningssagkyndig og energikonsulent, der har mere end 30 års erfaring inden for håndværk og byggeri. 

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, er jeg din professionelle byggesagkyndig der giver dig den nødvendige uvildige rådgivning og sparing.

​Morten Juel er beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent, der ud over tilstandsrap​porter og købergennemgang, også udarbejder dit lovpligtige energimærke.

Med udgangspunkt i Lyndby i bunden af Hornsherred i Lejre kommune, mellem Roskilde og Holbæk, kører jeg på hele Sjælland, og de omkringliggende øer.

Jeg udfører

JC Boligsyn ApS. Når rådgivning omkring huskøb og hussalg bare skal være simpelt!

Kontakt​oplysninger

Morten Juel:

JC Boligsyn ApS

JC-Estimate ApS

Lyndbyparken 17, Kr. Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 74 53 71

Om ​firmaet

JC Boligsyn ApS  og JC-Estimate ApS er søster selskaber og ejet af Juels Consult Holding ApS V/Morten Juel.

Læs mere på siden profil.

JC Boligsyn ApS, CVR​: 41031425

JC-Estimate ApS,  CVR: 43338374