Konkurrencen er slut, de heldige vinder har fået direkte besked.

Vind en Minicruise for 2 personer

Bestil og i gangsæt en ordre og deltag i lodtrækningen om en minicruise for 2 personer.

Kampagne betingelser og mere om konkurrencen:

Ved ordrebekræftelse og igangsættelse af pakke med de 3 nødvendige rapporter* som du skal bruge i forbindelse med salg af din bolig. (tilstandsrapport, Energimærke, El-Eftersyn), deltager du frem til og med 30. september i lodtrækningen om 3 gavekort for 2 personer på luksus Minicuise fra Kiel til Gøteborg.

Værdi op til 1.670,- kroner.

Se video over turen her: http://youtu.be/a-ayvvy6ufk

For at deltage kan du f.eks. gøre brug af et af vores super sommer tilbud som du skal bruge i forbindelse med salget af din ejerbolig:

Få alle 3 rapporter (tilstandsrapport, energimærke og el-eftersyn) inkl. én fornyelse at tilstandsrapporten efter udløb*

For kun 9.995,- kroner inkl. moms.

Eller

Få udført en førsynsrapport, tilstandsrapport, energimærke og et El-eftersyn for 11.995,- kr. inkl. moms og alle gebyrer.*

Med et førsyn får du det fulde billede over hvilken anmærkninger der vil komme til tilstandsrapporten, og du vil herved kunne få muligheden for at lave mindre eller større forbedringer inden ejendommens sættes til salg, og inden den endelige tilstandsrapport udarbejdes, det er med til at give dig ro og undgå ubehagelige overraskelser i god tid.

Priserne i tilbuddene gælder for en almindelig villa/parcelhus, bygget efter 1940, med et samlet bygningsareal på mellem 0-199 kvm.

​​

Mere om Turen:

Hvert gavekort bringer 2 personer ud på et 3 dags luksus krydstogt, på StenaLine's mest eftertragtede tur, ombord på den nordlige regions største krydstogtskib.

Gavekortet gælder helt frem til 28/12 - 2017, og der er 4 afgange om ugen, Så der er rig mulighed for at alle kan komme afsted når de selv ønsker det.

Gavekortet gælder for sejlads med en af de store flotte færger Stena Germanica eller Stena Scandinavica, der begge sejler på ruten fra Kiel til Göteborg.

Du sejler fra Kiel om aftenen, og ankommer næste morgen til Göteborg, hvor du har hele dagen til shopping, kulturelle oplevelser og ren afslapning.
Færgen sejler tilbage samme aften, og du kan igen nyde færgens lækre faciliteter, før du går til ro i din hyggelige kahyt. Du ankommer til Kiel næste morgen kl. 09.00.

Ombord på færgerne findes noget af det hele! Taxfree-butikker, god underholdning, lækker mad i restauranten, vinsmagning i topklasse og mulighed for at nyde en stille drink i en af barerne.

​* Prisen for begge tilbud gælder for en almindelig villa/parcelhus, bygget efter 1940, med et samlet bygningsareal på mellem 0-199 kvm.

* Konkurrencen og tilbuddene er gældende på Sjælland i Juels Consult’s dækningsområde.

* Fornyelsen gælder hvis rapporten bestilles inden 7 måneder fra den første rapports dato.

* Konkurrencen gælder ved bestilling af 3 rapporter inden d. 31. august 2016.

* Konkurrencen gælder for ordre bestilt efter d. 20. juni 2016 og opgaven skal være afsluttet (igangsat ved førsynsrapport) inden d. 31. august 2016.

Bestil dine rapporter her:​

 
 
 
 
 
Ønskede rapporter * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Juels Consult v/Morten Juel   |  Mejerivej 9B, 4050 Skibby   |   Telefon: 30 74 53 71   |   E-mail: kontakt@juelsconsult.dk   |   CVR: 20653043   |   ​Se vores Facebook side​  fb-logo